Beste bloemschikliefhebbers,

Wegens de maatregelen aangaande de bestrijding van Covid-19 kunnen er voorlopig geen workshops plaatsvinden. Om jullie toch te helpen bij het uitoefenen van jullie passie, zijn we gestart met het concept Workshops @ Home. U ontvangt een pakket met alle nodige materialen, een duidelijke beschrijving van de opbouw en een link naar een DIY filmpje…

alles is dus aanwezig om tot een geslaagde creatie te komen.

Je kan de pakketten bestellen via  onderstaande link of in onze shop.

https://www.cantersnico.be/product-categorie/workshops-home/

Workshops

Het Bloembindatelier

Tijdens onze workshops bloembinden leer je in een ontspannen sfeer een florale creatie opbouwen.
De werkstukken werden door ons speciaal voor deze lessen ontworpen, aangepast aan de tijdsgeest en de huidige lifestyle en florale tendensen. Elke les staat in functie van een bepaald thema. Dit kan zowel seizoens als techniek gerelateerd zijn.

De lessen zijn in de eerste plaats gericht op de liefhebber, maar kunnen zeker een inspiratiebron vormen voor de professionele of semi – professionele bloemschikker. De lessen worden zo opgebouwd dat ze zowel voor de gevorderde bloemschikker inspirerend zijn, als voor de leek haalbaar zijn.

In de prijs van de lessen is al het nodige materiaal inbegrepen, gaande van schaal, pot, ondergrond tot alle nodige natuurlijke en plantaardige benodigdheden. Eindeloze en soms frustrerende zoektochten naar de juiste benodigdheden horen dan ook tot het verleden.

Daar we voor het florale gedeelte steeds werken met een soort bloemenbuffet, is het perfect mogelijk om de gemaakte creatie binnen het vooropgestelde kader te personaliseren en aan te passen aan het eigen interieur, smaak en beleving.

De lessen gaan telkens door op dinsdag en woensdag avond van 20 uur tot ongeveer 22 uur. Voor het programma, data en verdere info kan u via onderstaande link onze brochure raadplegen.

U kan zich tevens rechtstreeks inschrijven via onze webshop.

Bloemschikken

Leer de kunst van bloemschikken

Onze grote passie voor bloemen? Die delen we graag met anderen. Zowel groentjes als echte bloemenvirtuozen steken heel wat op tijdens onze bloemschikcursussen.
De nieuwste technieken en trends komen er aan bod.

Stap voor stap wordt u ondergedompeld in de wereld van de bloemschikkunst. Thuis kunt u met het eindresultaat de bewonderende blikken in ontvangst nemen.

Ontdek de volgende workshops in onze webshop. Reserveer snel uw plaatsen en geniet van onze kortingen.

Reserveer uw plaatsen, nu via onze online shop!

Instagram
E-mail