Workshop 2 – 26/11/2019

20,0069,00

THEMA SFEER Winter – sfeer – lichtjes

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie:

Beschrijving

ALLES INBEGREPEN

In de prijs van een workshop is al het materiaal inbegrepen.
Indien voor het vervaardigen van de creatie een recipiënt nodig is , is deze ook in de prijs voorzien. Alsook het nodige werkmateriaal(snoeischaar – mesje – lijmpistool – krammen, draad,…..) , koffie, thee, fruitsap, versnapering is in de prijs voorzien.

Het plantaardige materiaal bestaat uit een selectie van bloemen en groenen van de beste kwaliteit, aangepast aan de te vervaardigen creatie.
De bloemen worden gepresenteerd in buffetvorm, zodanig dat U het stuk kunt  personaliseren naar eigen kleur en smaak. Zo is elk werkstuk een unieke creatie, die speciaal door ons voor deze lessen ontworpen wordt, aangepast aan de tijdsgeest en de tendensen.

De lessen zijn toegankelijk voor de leek, die zijn eerste stappen zet in de wereld van het bloembinden, als voor de gevorderde liefhebber. Elk stuk is namelijk uniek en wordt vanuit de basis aan U uitgelegd.

Daar we steeds inspelen op de nieuwste technieken en trends, blijft het ook voor de meest gevorderde liefhebber een boeiend en leerzaam gebeuren.

INSCHRIJVING

Daar elke les afzonderlijk is opgebouwd bestaat de mogelijkheid om per les afzonderlijk in te schrijven. Om een goede sfeer en begeleiding te waarborgen is het aantal inschrijvingen per les beperkt.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Workshop 2 – 26/11/2019” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *