Decoratie

D&M depot

Belgian design for you

Het is hun missie sfeervol wonen te realiseren in elk huis, in elke tuin, in elke leef- en werkomgeving. Zij creëren vanuit hun Belgische roots twee keer per jaar eigen collecties van topkwaliteit in een sober en tijdloos design. Zij koesteren een creatieve eco-visie. Duurzaam ondernemen en ecologisch verantwoord produceren is het fundament van hun doorgedreven expertise. Met hun innovatieve creaties komen zij ook tegemoet aan diverse maatschappelijke vragen.

Zich onderscheiden, het verschil maken in alles wat we brengen en doen, is wat hun
artistieke en commerciële medewerkers internationaal nastreven.
D&M vandaag is een onderneming die zich steeds sterker profileert op de wereldmarkt van de artisanale decoratie. Het resultaat van een rechtlijnige missie, een creatieve visie en een blijvende passie..

Esther & Eric kaarsen

De kaarsen van Ester & Eric worden in Denemarken op ambachtelijke wijze vervaardigd, met oog voor stijl & de hoogste kwaliteit.

In Denemarken is de verlichte kaars een ontmoetingspunt dat een sfeer creëert en elke gelegenheid speciaal maakt. Vanwege de donkere wintermaanden van het land lopen tradities diep in Denemarken als het gaat om het ambacht van hoogwaardige kaarsen.
In 1987 lanceerde Ester en Erik Møller (man en vrouw) een productie van handdichte kaarsen. Hun visie is afkomstig uit hun trotse tradities om kaarsen te maken voor een exclusief en veeleisend klantensegment. Sindsdien heeft ester & erik de traditionele technieken verfijnd en het concept verder ontwikkeld.

Vandaag vervaardigen ze kaarsen voor kandelaars, kegelkaarsen en vierkante kaarsen met moderne glanzende oppervlakken, zoals bijvoorbeeld Parelmoer of lakafwerking.
Vandaag is ester & erik een familiebedrijf, nu ook met hun zoon, Søren Møller. De volgende generatie van de familie Møller is aan boord gevuld met ambities om de solide tradities te handhaven, alsmede de ontwikkeling van ontwerpen op basis van exclusieve kwaliteit voort te zetten.

Waar je ook heen gaat, kwaliteit en kunst en ambachten zijn veel gewilde eigenschappen; En de kaarsen van ester & erik zijn overal ter wereld te vinden – in exclusieve interieurontwerpwinkels en bij de meest gerenommeerde bloemisten.

Wij zijn van mening dat wij ons succes verschaffen aan de eerlijke en directe bedrijfscultuur waarop we onze onderneming baseren. En natuurlijk is ook de voortdurend consistente hoge kwaliteit van de producten die we leveren, een andere beslissende factor geweest. Dit is alleen mogelijk omdat onze zeer toegewijde medewerkers, dag en dag, een heel bijzondere inspanning hebben gedaan. Ze zorgen ervoor dat elke ester & erik kaars mooi aan de buitenkant en sterk aan de binnenkant zal zijn.

Decocandle kaarsen

KENNIS EN ERVARING MAKEN HET VERSCHIL

De kaarsen van decocandle zijn het resultaat van ambachtelijk handwerk.

Ze worden één voor één gegoten met hoogwaardige grondstoffen en uiterst kwalitatieve katoenen wieken.

Ontdek ons uitgebreid assortiment van kaarsen voor binnen en buiten.

AMBACHT VAN HET KAARSEN GIETEN

Deze kaarsen combineren pure ambacht met hedendaags design. In hun atelier zetten we iedere wiek met de hand en worden de kleuren en geuren manueel gemengd. Eén voor één worden de kaarsen nadien gegoten en ook het afwerken en verpakken is een zaak van mensenhanden.

Alle producties gaan in kleine reeksen volgens capaciteit net om die authenticiteit in onze kaarsen te bewaren. Het ruwe ‘frost’ effect geeft de kaarsen een uniek uitzicht en meteen ook de charme waarvoor ze zo gegeerd zijn.

HOOGWAARDIGE KWALITEIT

De kwaliteit en transparantie bij het branden danken de kaarsen aan de hoogwaardige grondstoffen. Het hoofdbestanddeel is paraffine die in de massa wordt aangekleurd met minerale kleurstoffen.

En uiteraard: geen kaars zonder wiek! Die worden speciaal voor Dekocandle gemaakt uit het beste katoen.

HANDMADE IN BELGIUM

Elke kaars die hun atelier verlaat is uniek en op bestelling gegoten in één van de 75 kleuren. Dat doen ze al meer dan 15 jaar lang met passie en uitgebreide vakkennis, onderbouwd door wetenschappelijke know-how.

Om die reden ontvingen we ook het officiële “Handmade in Belgium”
kwaliteitslabel.

Hypsoé geurkaarsen

Al meer dan twintig jaar maakt Hypsoé met veel enthousiasme haar collectie geuren.
Elk van hen heeft een missie: om u een ware reukervaring te bieden.
 
De geuren zijn ontworpen met de grootst mogelijke zorg in samenwerking met de grootste Franse parfumfabrikanten,
gebaseerd op akkoorden of verhalen die hun kaarsen overbrengen.
 
De geuren zijn ontworpen in Parijs door Major parfumhuizen en gemaakt in Grasse.
Je interieur subtiel  parfumeren: Hypsoé heeft dit tot zijn motto gemaakt.
Instagram
E-mail