Overlijden

De creatie van rouwarrangementen neemt een bijzondere plaats in binnen de bloemsierkunst. Het is een emotioneel beladen opdracht, waarbij de mate en aard van de emotie afhankelijk is van de persoon waarvan afscheid genomen wordt. Leeftijd en verbondenheid met de overledene spelen hierbij een belangrijke rol. Het is dan ook belangrijk dat de rouwarrangementen inspelen op de verwachtingen van de nabestaanden.

 

Creativiteit en fijngevoeligheid spelen hierbij een prominente rol. In deze uitgave bieden wij u een platform, om aan de hand van foto’s van de creaties tot een gepersonaliseerd rouwarrangement te komen.
De foto’s zijn indicatief en kunnen worden aangepast aan de persoonlijke stijl en budget. Dit werkboek vormt een kader waarbinnen we werken aan een gepersonaliseerde creatie of het nu klassiek, modern of alternatief is.
Bekijk ons inspirerende rouwfotoboek door op onderstaande knop te klikken.
Dit album is ook in onze winkel te bekijken.

Rouwarrangement

Afscheid nemen valt bijzonder zwaar. De juiste woorden vinden, moeilijk. Bloemen helpen je hierbij. Ingetogen, kleurrijk, sober of bijzonder. Wij begeleiden  u in uw zoektocht naar de perfecte bloemencreatie, aansluitend bij uw gevoel, beleving en noden.

Wenst u meer informatie over de mogelijkheden, maak dan een afspraak of kom even langs in ons atelier, en samen bespreken we de beste oplossing voor U. 

 

Instagram
E-mail