Wie zijn wij?

Het is onze missie om voor elke gelegenheid het geefmoment te versterken door het vervaardigen van een originele persoonlijke bloemcreatie. Het werken met kwalitatief hoogstaande bloemen met respect voor mens en omgeving zijn hierbij onze belangrijkste waarden. Met behulp van onze jarenlange ervaring, trachten wij door onze passie voor bloemen en vormgeving te komen tot een creatie waarbij zowel vorm, kleur als beleving op zijn mooist tot uiting komt. Hierbij werken we steeds consumentgericht volgens de voorkeur van de gever of ontvanger.

Creativiteit – originaliteit en kwaliteit zijn dan ook onze basiswaarden.

Service, kwaliteit en originaliteit

Wij toveren voor u de mooiste bloemen, planten en decoratie tevoorschijn. Onze speciaalzaak in Deurne, Antwerpen is befaamd om haar uitmuntende, dagverse kwaliteit en bijzondere creaties met magnifieke kleurencombinaties.

De bloemen, boeketten en florale creaties van Canters Nico zijn een streling voor het oog. Ons seizoensgebonden assortiment is bijzonder gevarieerd en aangepast aan de trends.

Hebt u uw keuze gemaakt?
Dan stellen we graag een prachtig boeket of compositie voor u samen, uitgewerkt volgens de regels van de kunst.

Ook 1 bloem is ook mogelijk bij ons.

Verse bloemen

Onze kwaliteitsbloemen zijn uiterst vers.  Daar staan we garant voor. We kopen onze snijbloemen op veilingen in België, Nederland en Duitsland . We bieden hierbij steeds een assortiment  bloemen aan dat aansluit bij het seizoen en op een eerlijke wijze gecultiveerd werd. Hierbij proberen we de ecologische voetafdruk tot een minimum te beperken.  Klassiek, modern of experimenteel, onze bloemen voldoen steeds aan de hoogste kwaliteitsnormen. Dat merkt u aan extra lang plezier van uw kleurenpracht. Bijna alle bloemen zijn per steel verkrijgbaar. 

Frisse planten

Wist u dat plantenbezitters over het algemeen vrolijker zijn en minder stress hebben? Een ruim assortiment aan hedendaagse planten voor huis, tuin en terras staat op u te wachten. U wordt er instant vrolijk van. Beleef een lange tijd plezier aan uw portie geluk in plantvorm, steeds afkomstig van hoogstaande kwekerijen binnen en buiten de landsgrenzen.

prachtig bruidsboeket

Bruidswerk

Een bruidsboeket is als een kers op uw bruidstaart of een kroonjuweel aan uw vinger. Een prachtboeket doet de bruid nog meer stralen op haar mooiste dag. Canters Nico luistert naar uw wensen om het boeket van uw dromen te creëren.

Bruidswerk is maatwerk. Klassiek, hip, modern of alternatief, onze bijzondere creaties zijn in lijn met uw persoonlijke stijl, gestalte, uitstraling én uw bruidskleed. Ook uw bruidsboeket is één uit de duizend!

Ook voor kerk- en zaaldecoraties, corsages, decoraties op bus, auto, … kan u op onze talenten rekenen. Graag op voorhand een seintje voor een gedetailleerde bespreking op afspraak. Zo kunnen we in een rustig kader al uw wensen vorm geven.

Rouwarrangement

Afscheid nemen valt bijzonder zwaar. De juiste woorden vinden, moeilijk. Bloemen helpen je hierbij. Ingetogen, kleurrijk, sober of bijzonder. Wij begeleiden  u in uw zoektocht naar de perfecte bloemencreatie, aansluitend bij uw gevoel, beleving en noden.

Wenst u meer informatie over de mogelijkheden, maak dan een afspraak of kom even langs in ons atelier, en samen bespreken we de beste oplossing voor U. 

HET BLOEMBINDATELIER WORKSCHOPS VOOR LIEFHEBBERS

Workshop bloemschikken

Onze grote passie voor bloemen?
Die delen we graag met anderen. Zowel groentjes als echte bloemenvirtuozen steken heel wat op tijdens onze bloemschikcursussen.
De nieuwste technieken en trends komen er aan bod. Stap voor stap wordt u ondergedompeld in de wereld van de bloemschikkunst. Thuis kunt u met het eindresultaat de bewonderende blikken in ontvangst nemen.

Ontdek de volgende workshop in onze webshop.

Decoratie

Niet alleen voor bloemen en planten kan u uw hart ophalen in ons bloemenatelier.Wij bieden U een zeer uitgebreid assortiment ambachtelijke kaarsen en  kleine decoratie om het interieur wat op te vrolijken of een klein sfeeraccent aan te brengen Tevens kan U bij ons terecht voor super zachte  plaids en kussens van Unique living en eigentijdse hamandoeken van kNus. Verder volgen wij een uitgebreid assortiment potten, schalen en vazen van het merk  D&M Depot, Rasteli, PTMD,…. aangepast aan het seizoen en de laatste interieurtrends. 

Als je nog op zoek bent naar een klein geschenk, of een laatste finishing touch voor het interieur, ben je ook bij ons aan het juiste adres. Breng onze speciaalzaak in Deurne snel een bezoekje, enkel op maandag zijn we gesloten.

Instagram
E-mail